Getoond 1 tot 9 van 41. Er zijn meer pagina's.
Zoekmachine optimalisatie (SEO) is geen kwestie van handige trucjes of het juiste bureau inhuren. Veel mensen stellen dat SEO helemaal niet meer bestaat. Hoe het ook zij, iedereen die geïnteresseerd is in B2B commercie heeft er belang bij een aantal dingen over Google te weten.
Cees van Asselt was jarenlang actief in B2B sales voordat hij het plan opvatte om te zorgen voor betere opleidingen op HBO en WO niveau voor verkopers. We praten met hem over digitalisering en de invloed ervan op het sales vak.
Er is een enorme hoeveelheid software en online gereedschappen voor sales en marketing. De collectie blijft bovendien groeien. Hoe krijg je overzicht? Hierna zetten we een aantal begrippen en afkortingen op een rij en verwijzen we naar een aantal online artikelen die naar onze mening helpen om een overzicht te krijgen. Na het lezen hiervan kun je met collega's van sales, marketing en IT het gesprek aangaan.
Getoond 1 tot 9 van 41. Er zijn meer pagina's.

Voor wie?

Onze opdrachtgevers

Calabi heeft in de afgelopen jaren veel B2B bedrijven, in diverse segmenten, geholpen om het gesprek online te versterken.

Daarnaast hebben ze hun reguliere producten- en dienstenpakket uitgebreid met online toepasssingen, waarmee het klantsucces en de omzet is vergroot.

Marketing & sales

Leg vroeg contact en help prospects bij het maken van keuzes.

Product management

Informeer je klanten over mogelijkheden en gebruik van je product.

Klant succes management

Help verschillende soorten klanten om maximaal succesvol te zijn.

Experts & consultants

Digitaliseer je dienstverlening en zet kennis om in concurrentievoordeel.

Channel management

Oefen invloed uit op hoe dealers, agenten en distributeurs verkopen.

Opleidingen

Help klanten of medewerkers blended of online te leren op maat.
Calabi © 2019. Alle rechten voorbehouden.

Calabi
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam
020 68 22 555
info@calabi.nl

1
0