Route naar Leidseplein Amsterdam

Goed bereikbaar met OV

Calabi is gevestigd boven De Balie aan het Leidseplein in het centrum van Amsterdam.

Lees verder na de afbeeldingRoute naar Leidseplein Amsterdam

Het kantoor van Calabi ligt aan het Leidseplein in het centrum van Amsterdam. Het is goed te bereiken met openbaar vervoer via Centraal Station Amsterdam. Je kunt binnen een kijkje nemen met Streetview.

Naar Leidseplein met de auto en parkeren

Openbaar vervoer vanaf Amsterdam CS, Schiphol, Amsterdam-Zuid

  • Van Amsterdam CS Tram 1, 2 of 5 richting Leidseplein, uitstappen halte Leidseplein (18 minuten, overdag gaat er ongeveer per drie minuten een tram op dit traject)
  • Van Amsterdam CS Bus 170, 172, 174 vanaf Amsterdam CS, uitstappen halte Leidseplein (15 minuten, overdag gaat er ongeveer iedere 7 minuten een bus op dit traject)
  • Op Amsterdam CS zijn OV-fietsen beschikbaar voor abonnementhouders. Fietsen gaat heel makkelijk via Spuistraat, Leidsegracht, Marnixstraat, fietstochtje vanaf Amsterdam CS duurt minder dan een kwartier.
  • Vanaf Schiphol vertrekt overdag ieder kwartier bus 197, u bent dan in een half uur op het Leidseplein bij het kantoor van Ehio. U kunt ook de trein nemen naar Amsterdam Lelylaan en dan verder gaan met tram 1 naar het Leidsplein, dat kost inclusief overstaptijd ook ongeveer een half uur.
  • Vanaf Station Amsterdam-Zuid (Zuidas) vertrekt overdag iedere 8 minuten tram 5 naar het Leidseplein (22 minuten)
  • Online reisplanners: 9292 of NS Reisplanner

 

Calabi is gevestigd boven De Balie op het Leidseplein, als je op bezoek komt graag beneden bij binnenkomst bij het Grand Café van De Balie even bellen, dan halen we je beneden op.

Adres

Calabi
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam
020 68 22 555

 

Calabi
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam
020 68 22 555

Calabi © 2024. All rights reserved.
6
1
0